ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!! - ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΤΟΧΗΣ ΔΡΟΜΟΥ

Η Κ.Ο.ΠΟ. ανακοινώνει ότι, λόγω των οδικών έργων που διεξάγονται στην περιοχή του χωριού Κόρνος, η διαδρομή του αγώνα Πρωταθλήματος Αντοχής Ανδρών και Εφήβων τροποποιείται όπως παρακάτω:

  • Οι αθλητές ερχόμενοι από το χωριό Κοφίνου αντί να πραγματοποιήσουν αριστερή στροφή προς  Κόρνο - Δελίκηπο θα συνεχίσουν ευθεία και θα κάνουν αριστερή στροφή στο χωριό Μοσφιλωτή προς το χωριό Σια. Στο χωριό Μαθιάτης θα συνεχίσουν κανονικά στη διαδρομή του αγώνα, όπως έχει ανακοινωθεί στην προκήρυξη που εκδόθηκε από την Κ.Ο.ΠΟ.

 

 

  • Κατά μήκος της κυκλικής διαδρομής, παρά το χωριό Αναλυόντας, θα υπάρχουν τρία feed / tech zones. Τα τρία αυτά feed / tech zones θα βρίσκονται σε αποστάσεις 0,1, 3,9 και 7,3 χλμ, από τη γραμμή εκκίνησης της κυκλικής διαδρομής. Υπενθυμίζεται ότι στη πιο πάνω κυκλική διαδρομή δεν θα επιτρέπονται τα αυτοκίνητα υποστήριξης (service cars).

Παρακαλούνται τα Σωματεία για τη πιστή εφαρμογή της προκήρυξης του αγώνα και της παραπάνω τροποποίησής του, καθώς επίσης για τη λεπτομερή ενημέρωση των αθλητών/τριών και του προσωπικού υποστήριξής τους.

 

 

Χορηγοί

vitex
opap
Alexander college

Υποστηρικτές

PETROLINA
lespalmiers
honda
unic
ccf_logo_2015_thumb350px_1.png

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ,  
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,2025, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Μέλος

ΚΟΕ
cypruspara
uci
uec
bcu
© Copyright 2023 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd