Πρόσκληση προς Καταστήματα Ποδηλασίας - Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αθλητών/τριών Κ.Ο.ΠΟ.

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, σας ενημερώνουμε ότι η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας διοργανώνει την Ετήσια Τελετή Βράβευσης των Αρίστων Αθλητών/τριών, τη Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 18:30, στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών.

Στην είσοδο του θεάτρου, και συγκεκριμένα στον χώρο που θα παρατεθεί δεξίωση μετά το τέλος της τελετής, θα πραγματοποιηθεί έκθεση νέων μοντέλων ποδηλάτων. Στην εν λόγω έκθεση μπορούν να συμμετέχουν καταστήματα ποδηλασίας που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο εκθέτοντας 3-4 ποδήλατα ανά κατάστημα.

Τα ποδήλατα θα πρέπει να είναι τοποθετημένα σε σταντ (πίσω τροχού) και δεν θα επιτρέπεται να τοποθετηθούν οποιεσδήποτε διαφημίσεις ή ενημερωτικά πάνω σε αυτά. Σημειώνεται ότι η συμμετοχή στην έκθεση είναι δωρεάν. 

Οι ακριβείς χώροι, εντός της αίθουσας, όπου θα πραγματοποιηθεί η έκθεση, έχουν ήδη επιλεγεί και ανάλογα με τις συμμετοχές θα γίνει κλήρωση για τον ακριβή χώρο που θα διατεθεί στο εκάστοτε κατάστημα.

Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε γραπτώς στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., μέχρι την Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021, κατά πόσο επιθυμείτε να συμμετέχετε, αναφέροντας το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο του εκπροσώπου σας στην τελετή, καθώς επίσης τον αριθμό των ποδηλάτων που προτίθεστε να εκθέσετε.

Χορηγοί

vitex
opap
Alexander college
ccf_logo_2015_thumb350px_1.png

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ,  
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,2025, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Μέλος

ΚΟΕ
cypruspara
uci
uec
bcu
© Copyright 2023 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd