ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΠΟ 2022 - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 2022

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας, στη συνέχεια η Κ.Ο.ΠΟ., ως ο μόνος αρμόδιος και αναγνωρισμένος φορέας για το άθλημα της ποδηλασίας σε όλες του τις μορφές και κατηγορίες, τόσο από την Κυπριακή Δημοκρατία, τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού, την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή και άλλες αρχές της Δημοκρατίας, καθώς επίσης και από τη Διεθνή Ένωση Ποδηλασίας, την Ευρωπαϊκή Ένωση Ποδηλασίας, τη Βαλκανική Ένωση Ποδηλασίας και τις Εθνικές Ομοσπονδίες όλων των κρατών που είναι μέλη στις πιο πάνω Ενώσεις, και μέσα στα πλαίσια αυτών των αρμοδιοτήτων της, εκτός των άλλων, έχει και την ευθύνη διοργάνωσης αγώνων και / ή την παροχή σχετικής άδειας σε Διοργανωτές για τη διοργάνωση συγκεκριμένων αγώνων.

Προς το σκοπό της ετοιμασίας του Αγωνιστικού Προγράμματος (καλεντάρι) για το 2022, η Κ.Ο.ΠΟ. προσκαλεί τους ενδιαφερομένους να υποβάλουν αίτηση για διοργάνωση αγώνων ποδηλασίας.

Οι αιτήσεις μαζί με τα συνοδευόμενα έγγραφα θα πρέπει να αποστέλλονται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το αργότερο μέχρι την Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2021.

Επισυνάπτονται :

 

Χορηγοί

vitex
opap
Alexander college

Υποστηρικτές

Αστυνομία Κύπρου
ccf_logo_2015_thumb350px_1.png

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ,  
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,2025, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Μέλος

ΚΟΕ
cypruspara
uci
uec
bcu
© Copyright 2024 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd