Ετήσια Τελετής Βράβευσης ΚΟΠΟ

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας ανακοινώνει ότι το Υπουργείο Υγείας, μετά από αίτημά της, ενέκρινε την πραγματοποίηση της Ετήσιας Τελετής Βράβευσης, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών, τη Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 6.30 μ.μ.

Κατά την τελετή θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση. Συγκεκριμένα ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως οι παριστάμενοι, ηλικίας 6 ετών και άνω, απαιτείται να επιδείξουν για έλεγχο στην είσοδο του θεάτρου «Safe Pass», δηλαδή:

  • Τα άτομα ηλικίας 6–11 ετών οφείλουν να παρουσιάζουν Safe Pass. Οι προυποθέσεις του Safe Pass που ισχύουν για τη συγκεκριμένη ομάδα είναι:

            α) το πιστοποιητικό ανάρρωσης κατά της COVID-19 τους τελευταίους έξι (6) μήνες, είτε

            β) πιστοποιητικό αρνητικού αποτελέσματος από εξέταση PCR ή rapid test αντιγόνου με ισχύ επτά (7) ημερών (σε έντυπη μορφή ή σε γραπτό μήνυμα)

  • Απαιτείται για πρόσωπα ηλικίας 12 ετών και άνω η  επίδειξη  είτε  αρνητικής  εργαστηριακής  εξέτασης  ή  εξέτασης  ταχείας  ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID-19 με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών, είτε πιστοποιητικού ολοκληρωμένου εμβολιαστικού σχήματος  για την ασθένεια του COVID-19, είτε  πιστοποιητικού  ανάρρωσης  από  την  ασθένεια  του  COVID-19, με  ισχύ  έξι  μηνών  από την ημερομηνία δειγματοληψίας της αρχικής τους θετικής διάγνωσης.

Όλα τα πρόσωπα 6 ετών και άνω υποχρεωτικά θα φοράνε μάσκα προσώπου καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Νοείται ότι εάν κατά την ημέρα της εκδήλωσης τροποποιηθεί οποιαδήποτε πρόβλεψη, που επηρεάζει την εκδήλωση, στα εν ισχύ την ημέρα εκείνη περί Λοιμοκαθάρσεως  (Καθορισμός  Μέτρων  για Παρεμπόδιση της Εξάπλωσης του Κορωνοϊού COVID-19) Διατάγματα, η εν λόγω τροποποίηση θα τυγχάνει εφαρμογής στην εκδήλωση.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας καλεί όλους όπως τηρήσουν επακριβώς τα πιο πάνω μέτρα και προσέλθουν στη τελετή έγκαιρα για αποφυγή συνωστισμού.

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

26/11/2021

Χορηγοί

vitex
opap
Alexander college

Υποστηρικτές

PETROLINA
lespalmiers
honda
unic
ccf_logo_2015_thumb350px_1.png

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ,  
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,2025, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Μέλος

ΚΟΕ
cypruspara
uci
uec
bcu
© Copyright 2022 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd