Εναρξη της συνεργασίας της με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας (ΕΟΠ)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας (ΚΟΠΟ) ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας (ΕΟΠ) σε θέματα ανάπτυξης του αθλήματος της ποδηλασίας. Ως πρώτο βήμα στη συνεργασία αυτή έγινε κατορθωτή η παροχή της δυνατότητας στους ποδηλάτες της Κύπρου να παρακολουθήσουν τις επιμορφωτικές ομιλίες που διοργανώνει η Επιτροπή Ανάπτυξης της Ε.Ο.Π.

Το πρώτο επιμορφωτικό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 21.00, με θέμα την «ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΝΕΑΡΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΗ : Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΓΟΝΙΟΥ» με ομιλητή τον κ. Νεκτάριο Σταύρου, Αθλητικό Ψυχολόγο – Αναπληρωτή Καθηγητή Αθλητικής Ψυχολογίας & Κινητικής Συμπεριφοράς στο ΤΕΦΑΑ Αθηνών.

Η παρουσίαση απευθύνεται σε γονείς νέων αθλητών του αθλήματος, με στόχο την ενημέρωση σχετικά με τους στόχους και τις προτεραιότητες που θα πρέπει να διέπουν την σχέση τους.

Ο σύνδεσμος παρακολούθησης του σεμιναρίου είναι:

 https://uoa.webex.com/uoa/j.php?MTID=mb0b2c93e17d631973728677418d98056

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας εκφράζει τις θερμότατες της ευχαριστίες  προς την ΕΟΠ, για τη διαχρονική στήριξη της και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο της κ. Βασίλη Διαμαντόπουλο και τον Υπεύθυνο της Επιτροπής Ανάπτυξης της κ. Θωμά Μήττα.

Χορηγοί

vitex
opap
Alexander college

Υποστηρικτές

Αστυνομία Κύπρου
ccf_logo_2015_thumb350px_1.png

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ,  
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,2025, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Μέλος

ΚΟΕ
cypruspara
uci
uec
bcu
© Copyright 2024 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd