ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΟΔΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΕΡΒΙΣ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 26/1/2022

Η Κ.Ο.ΠΟ. ανακοινώνει, μέσα στο πλαίσιο της προσπάθειας της για αναβάθμιση του επιπέδου ασφαλείας των αγώνων ποδηλασίας δρόμου, τη διοργάνωση διαδικτυακού σεμιναρίου, το οποίο θα απευθύνεται στους Οδηγούς Αυτοκινήτων Σέρβις.

Το σεμινάριο θα έχει διάρκεια 1 ώρα και 30 λεπτά περίπου και θα πραγματοποιηθεί μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας ΖΟΟΜ την Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 8.00μμ.

Παρακαλούνται τα Σωματεία όπως αποστείλουν καταστάσεις με τα άτομα που θα συμμετέχουν στο σεμινάριο, το αργότερο μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας, 24 Ιανουαρίου 2022 στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Ομοσπονδίας   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Στις εν λόγω καταστάσεις πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο, αριθμός δελτίου ταυτότητας, κινητό τηλέφωνο και ηλεκτρονική διεύθυνση (email) του κάθε συμμετέχοντα. H Ομοσπονδία θα αποστείλει σχετική πρόσκληση (link) στους ενδιαφερόμενους, μέσω των Σωματείων τους, δύο ημέρες πριν από το σεμινάριο.

Σημειώνεται ότι, μετά το πέρας της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες δύνανται να απευθύνονται στην Ομοσπονδία, μέσω των Σωματείων τους,  για την έκδοση της σχετικής άδειας.

Η οδήγηση αυτοκινήτων σέρβις στους αγώνες θα επιτρέπεται αυστηρά μόνο στους οδηγούς που θα παρακολουθήσουν την εν λόγω εκπαίδευση.

Χορηγοί

vitex
opap
Alexander college
ccf_logo_2015_thumb350px_1.png

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ,  
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,2025, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Μέλος

ΚΟΕ
cypruspara
uci
uec
bcu
© Copyright 2023 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd