ΜΗΤΡΩΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ / ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

Σας ενημερώνουμε ότι η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας προτίθεται να καταρτίσει μητρώο με τα στοιχεία των εν ενεργεία προπονητών - εκπαιδευτών ποδηλασίας, προκειμένου να τους ενημερώνει για τις εξελίξεις στον χώρο της ποδηλασίας, καθώς επίσης για την πραγματοποίηση επιμορφωτικών σεμιναρίων.
Επιπλέον, πρόθεση της Κ.Ο.ΠΟ., είναι να αναρτήσει, τον υπόψη κατάλογο προπονητών - εκπαιδευτών, στην ιστοσελίδα της ώστε όλοι οι ενδιαφερόμενοι να γνωρίζουν τους προσοντούχους προπονητές – εκπαιδευτές.


Κατόπιν των παραπάνω, παρακαλούνται όλοι οι προπονητές – εκπαιδευτές όπως αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τα πιο κάτω στοιχεία μέχρι την Κυριακή, 9 Μαΐου 2021:


Ονοματεπώνυμο
π.χ. Ανδρέας Ανδρέου
Ακαδημαϊκές Γνώσεις
π.χ. Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ κλπ
Επίπεδο Προπονητικής Εκπαίδευσης
π.χ. UCI 1
Ηλεκτρονική Διεύθυνση
π.χ. ………Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αρ. Τηλεφώνου επικοινωνίας
π.χ. 99ΧΧΧΧΧΧ


Σημειώνεται ότι με την αποστολή των πιο πάνω στοιχείων συγκατατίθεστε στη δημοσιοποίηση τους στην ιστοσελίδα της Κ.Ο.ΠΟ.


ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ
20 Απριλίου 2021

Χορηγοί

vitex
opap
Alexander college

Υποστηρικτές

Αστυνομία Κύπρου
ccf_logo_2015_thumb350px_1.png

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ,  
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,2025, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Μέλος

ΚΟΕ
cypruspara
uci
uec
bcu
© Copyright 2024 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd