Βαθμολογίες 2023

 

Η ΚΟΠΟ ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο της έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωσης των Σωματείων και των αθλητών/τριών της αναφορικά με τις βαθμολογίες τους σε ατομική και ομαδική βάση, στους αγώνες ποδηλασίας διοργανώνει η Ομοσπονδία, εκπόνησε σχετικό πρόγραμμα το οποίο ευρίσκεται στην ιστοσελίδα της.

 

Στο υπόψη πρόγραμμα, το οποίο εργάζεται στη βάση υπολογιστικών εξισώσεων, θα καταχωρούνται τα αποτελέσματα όλων των αγώνων και σε αυτό θα εμφαίνονται οι σχετικές βαθμολογίες. Το πρόγραμμα  θα ανανεώνεται με τα αποτελέσματα του κάθε αγώνα, αμέσως μετά την έγκριση των αποτελεσμάτων απο την αγωνόδικο επιτροπή, και για τους πρώτους δύο μήνες (μέχρι τέλος Απριλίου 2023) θα λειτουργεί σε δοκιμαστική βάση προκειμένου να εντοπιστούν και να διορθωθούν τυχόν δυσλειτουργίες.

 

Παράκληση προς τα Σωματεία είναι όπως σε περίπτωση αποριών/ εισηγήσεων για τον τρόπο λειτουργίας του προγράμματος ή/και βελτίωσης του να επικοινωνούν απ' ευθείας με τον Γεν. Γραμματέα της Ομοσπονδίας κ. Σταύρο Γεωργίου ο οποίο έχει και τη σχετική ευθύνη.

 

Βαθμολογίες 2023

 

Χορηγοί

vitex
opap
Alexander college
ccf_logo_2015_thumb350px_1.png

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ,  
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,2025, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Μέλος

ΚΟΕ
cypruspara
uci
uec
bcu
© Copyright 2023 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd