ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ (ΚΟΠΟ) ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ EUROFIT TEST

Ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού το Τμήμα Ποδηλασίας του Αθλητικού Σωματείου «ΟΛΥΜΠΙΑΣ»  θα διοργανώσει,  υπό την αιγίδα της ΚΟΠΟ, τo Eurofit test σε αθλητές των Σχολών της Ακαδημίας Ποδηλασίας της Ομοσπονδίας.  

Το πιο πάνω test προβλέπεται μέσα από το Πλαίσιο Λειτουργίας της Ακαδημίας της Ομοσπονδίας, γίνεται δύο φορές κάθε χρόνο και τα αποτελέσματα του θα τύχουν επεξεργασίας και αξιολόγησης από την Ομοσπονδία. Σχετική πρόσκληση έχει αποσταλεί προς όλες τις σχολές ποδηλασίας για συμμετοχή, εφ’ όσον επιθυμούν.

Το Τμήμα Ποδηλασίας του Αθλητικού Σωματείου «ΟΛΥΜΠΙΑΣ» έχει προσφερθεί ευγενώς να διοργανώσει αφιλοκερδώς το υπόψη τεστ στο κλειστό γήπεδο τους στη Λευκωσία στις 24 Σεπτεμβρίου 2022. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως απευθύνεστε στον κ. Λάζαρο Λαζάρου υπεύθυνο του Τμήματος Ποδηλασίας της Ολυμπιάδας.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας εκφράζει την εκτίμηση και ευχαριστίες της προς το Σωματείο «ΟΛΥΜΠΙΑΣ» για την ευγενή προσφορά του κλειστού τους γηπέδου και στον προπονητή τους κ. Λάζαρο Λαζάρου για την όλη οργάνωση του τεστ.

Χορηγοί

vitex
opap
Alexander college
ccf_logo_2015_thumb350px_1.png

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ,  
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,2025, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Μέλος

ΚΟΕ
cypruspara
uci
uec
bcu
© Copyright 2023 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd