ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ UCI GRAN FONDO

Η Διεθνής Ομοσπονδία Ποδηλασίας ενημέρωσε την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας (ΚΟΠΟ) ότι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα UCI Grand Fondo για το έτος 2021 (χρονόμετρο – αντοχή) θα πραγματοποιηθούν στο Iatocno Sarajeve (East Sarajevo) στη Βοσνία -Ερζεγοβίνη από 6-10 Οκτωβρίου 2021.

Λαμβανομένου υπόψη ότι η διοργάνωση του Gran Fondo στη Κύπρο ακυρώθηκε λόγω των μέτρων για τη πανδημία, η ΚΟΠΟ εξουσιοδοτήθηκε από την UCI να διαθέσει δέκα θέσεις για τους υπόψη αγώνες, κατά προτίμηση ισότιμα μεταξύ ανδρών και γυναικών. Σύμφωνα επίσης με τη UCI οι προτεινόμενοι από την ΚΟΠΟ αθλητές θα πρέπει να είναι κάτοχοι άδειας ποδηλάτη της ΚΟΠο καθώς επίσης και διεθνούς άδειας.

Σε περίπτωση που υποβληθούν αιτήσεις πέραν των δέκα ατόμων η επιλογή θα γίνει σύμφωνα με την μέχρι σήμερα κατάταξη τους στο κύπελλο ποδηλασίας του 2021.

Τα Σωματεία των ενδιαφερομένων παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν τη κατάσταση και στα δύο φαιλς (ατομική χρονομέτρηση και αντοχή) που θα σταλεί στα σωματεία με ηλεκτρονικό ταχυδρομείοκαι την αποστείλουν στην ΚΟΠΟ μέχρι την Πέμπτη 09 Σεπτεμβρίου 2021.

Σημειώνεται ότι αιτήσεις μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα γίνουν δεκτές.

 

 

 

Χορηγοί

vitex
opap
Alexander college

Υποστιρικτές

honda
lespalmiers
Egroup
ccf_logo_2015_thumb350px_1.png

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ,  
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,2025, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Μέλος

ΚΟΕ
cypruspara
uci
uec
bcu
© Copyright 2021 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd