«ΠΟΔΗΛΑΤΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΡΩ», η φιλανθρωπική ποδηλατική διαδρομή της Μαρίνας Θεοδώρου

Η  φιλανθρωπική ποδηλατική διαδρομή της Μαρίνας Θεοδώρου επιστρέφει, με τη στρατηγική συνεργασία της Χαραλαμπίδης Κρίστης.

 Την ετήσια ποδηλατική διαδρομή της Μαρίνας Θεοδώρου «ΠΟΔΗΛΑΤΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΡΩ» εντάσσει από φέτος στις δράσεις του το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, «ΠΑΙΔΙ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ» το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου και προσφέρει, μεταξύ άλλων, δωρεάν εξατομικευμένα πλάνα διατροφής σε παιδιά ηλικίας 9-12 ετών.

 Με στόχο την πρόληψη της παιδικής παχυσαρκίας και την ενημέρωση για τα οφέλη της ισορροπημένης διατροφής και τακτικής άσκησης, το πρόγραμμα «ΠΑΙΔΙ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ» συνεχίζει να ευαισθητοποιεί ενήλικες και παιδιά μέσω της ποδηλατικής διαδρομής της Μαρίνας Θεοδώρου, η οποία θα πραγματοποιηθεί τα Σαββατοκύριακα 5-6 και 12-13 Ιουνίου 2021.

 Η Μαρίνα Θεοδώρου θα καλύψει ποδηλατώντας την ελεύθερη Κύπρο, κατά τις πιο πάνω ημερομηνίες, κάνοντας σταθμούς σε δήμους και κοινότητες, ενημερώνοντας για τα οφέλη της άσκησης και συλλέγοντας εισφορές με σκοπό να αποκτήσουν τα παιδιά της συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας ένα δωρεάν εξατομικευμένο πλάνο διατροφής, σχεδιασμένο από μέλος του Συνδέσμου Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου.

 Για τον ίδιο σκοπό θα δοθούν και τα έσοδα από την πώληση φωσφορούχων περιβραχιόνιων ειδικά σχεδιασμένων για ποδηλασία, πεζοπορία και τρέξιμο, τα οποία θα διατίθενται προς ένα ευρώ, από την 1η μέχρι και την 21η Ιουνίου 2021, σε όλες τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ παγκύπρια.

 Η ποδηλατική διαδρομή, κατά το πρώτο Σαββατοκύριακο, θα ξεκινήσει από τη Λάρνακα, θα καλύψει τις επαρχίες Λάρνακας και της ελεύθερης Αμμοχώστου και θα τερματίσει στη Λευκωσία. Το δεύτερο Σαββατοκύριακο, η ποδηλατική διαδρομή θα ξεκινήσει από την Πάφο, θα καλύψει τις επαρχίες Πάφου, Λεμεσού, Λάρνακας και θα τερματίσει επίσης στη Λευκωσία.

 Η Ομάδα της Μαρίνας έχει οργανώσει συνάντηση όλων των ποδηλατών, από διάφορα Σωματεία και Ομάδες, στο Feed zone café στο χωριό Τόχνη την Κυριακή 13 Ιουνίου. Οι ποδηλάτες αυτή την ημέρα αφιερώνουν την προπόνηση τους στο «Ποδηλατώ για ένα ευρώ» και κατά τη συνάντηση αυτή οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κάνουν τις εισφορές τους ατομικά ή σαν ομάδα, στον κουμπάρα του «Ποδηλατώ για ένα ευρώ», ή να αγοράσουν τα περιβραχιόνια που είναι ειδικά σχεδιασμένα για ποδηλασία, πεζοπορία και τρέξιμο στην τιμή του €1. Στην Τόχνη η Μαρίνα θα βρίσκεται από τις 9:15 π.μ μέχρι τις 10:30π.μ. και στη συνέχεια θα συνεχίσει ποδηλατώντας προς Λευκωσία με τερματισμό στο Άλφα μέγα Εγκωμης. Όσοι επιθυμούν να  παρευρεθούν στη συνάντηση με τη Μαρίνα στην Τόχνη καλό θα ήταν να την ενημερώσουν με ένα μήνυμα στο Facebook. 

 Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας συγχαίρει και συνάμα στηρίζει τη προσπάθεια της Μαρίνας Θεοδώρου και καλεί όλους τους/ις ποδηλάτες/τριες να τη στηρίξου κάνοντας τη δική τους εισφορά στον κουμπαρά του «Ποδηλατώ για ένα ευρώ» ή αγοράζοντας το περιβραχιόνιο.

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

Χορηγοί

vitex
opap
Alexander college
ccf_logo_2015_thumb350px_1.png

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ,  
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,2025, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Μέλος

ΚΟΕ
cypruspara
uci
uec
bcu
© Copyright 2023 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd