26η Σύνοδος Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία Κύπρου - «Αρχές και Αξίες του Ολυμπισμού»

cyprus olympic academyΗ Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία Κύπρου, διοργανώνει την 26η Ετήσια Σύνοδο που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου στο Ολυμπιακό Μέγαρο. Βασικό θέμα της φετινής Συνόδου είναι «Αρχές και Αξίες του Ολυμπισμού».
Στη Σύνοδο θα απευθύνουν χαιρετισμούς εκπρόσωποι του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, και του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού. Τις εργασίες της Συνόδου θα κηρύξει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής Επιτ. Καθ. Ουράνιος Ιωαννίδης.

Οι κύριοι ομιλητές στη Σύνοδο θα είναι ο Διδάκτωρ Φιλοσοφίας κ. Ανδρέας Φυλακτού, που θα αναπτύξει το θέμα «Ο Ολυμπισμός στην εποχή μας», ο Πρόεδρος της εφορείας της Ε.Ο.Α.Κ. κ. Ντίνος Μιχαηλίδης σε ομιλία με τίτλο «Για ένα ωφέλιμο αθλητισμό», και η Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. Βασιλική Τζιαχρήστα που θα αναπτύξει το θέμα “Η Ολυμπιακή Παιδεία ως εκπαιδευτικό εργαλείο για τη διάδοση του Ολυμπιακών αξιών”.

Η Εφορεία της Ε.Ο.Α.Κ. πιστεύει ότι η επιτυχία των εργασιών της Συνόδου, θα συμβάλει στην υλοποίηση των σκοπών της που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την Ολυμπιακή εκπαίδευση όσων ασχολούνται με τα θέματα του Αθλητισμού, και την εφαρμογή των κοινωνικών και παιδαγωγικών αρχών του Ολυμπισμού όπως έχουν καθοριστεί από τη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία. Ένας από τους κύριους στόχους της φετινής Συνόδου, είναι η συμμετοχή σε αυτήν όσο το δυνατόν μεγαλύτερου αριθμού νέων συνέδρων, για την ανανέωση του ανθρωπίνου δυναμικού το οποίο εν δυνάμει θα στελεχώσει τους τομείς της Ολυμπιακής Εκπαίδευσης στην Κύπρο.

Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και έντυπο συμμετοχής υπάρχουν αναρτημένα στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, www.olympic.org.cy ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 22449880. Το σχετικό έντυπο για δήλωση συμμετοχής μπορεί να παραδοθεί στα γραφεία της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΚΟΕ), ή να αποσταλεί στην ηλεκτρονική της διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στον αρ. φαξ 22449890.

ccf_logo_bt.png
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,
1687, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Χορηγοί

areti
opap
beesy bee
© Copyright 2020 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd