Ακαδημία Ποδηλασίας - Θερινές κατασκηνώσεις ποδηλασίας

akadimia summer camps 2015

H Ακαδημία Ποδηλασίας της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας διοργανώνει και φέτος στην ευρύτερη περιοχή Τροόδους θερινές προπονητικές κατασκηνώσεις για παιδιά και νέους ηλικίας 8-14 ετών.

Οι θερινές αυτές κατασκηνώσεις της Ακαδημίας είναι οι δεύτερες και τελευταίες σε σειρά προγραμματισμένες κατασκηνώσεις για το 2015 ενώ εντάσσονται στον ευρύτερο σχεδιασμό ανάπτυξης της ποδηλατικής βάσης της Ομοσπονδίας αλλά και στο Όραμα της τελευταίας να αναπτύξει την ποδηλασία ως βασική δεξιότητά ζωής για όλους εντός της Κυπριακής κοινωνίας, με ιδιαίτερη έμφαση στους νέους και στα παιδιά.

Οι Σχολές Ποδηλασίας της Ακαδημίας της Ομοσπονδίας οι οποίες λαμβάνουν μέρος στις κατασκηνώσεις είναι οι ακόλουθες:

  • ΑΠΟΕΛ
  • ΑΓΙΟΣ ΜΝΑΣΩΝ
  • BIKIN CYPRUS
  • ELITE CYCLING ACADEMY
  • ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ
  • ΣΠΟΚΟ (ΚΟΡΝΟΣ)
  • ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
  • ΠΟΔΗΛΑΤΟΣΑΙΝΙΑ
  • PHOΕNIX
  • ΟΜΟΝΟΙΑ

Οι κατασκηνώσεις ποδηλασίας περιλαμβάνουν οργανωμένες ποδηλατικές προπονήσεις και αγώνα ποδηλασίας. Οι νεαροί και τα παιδιά που θα λάβουν μέρος θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν σε πιο εντατικούς ρυθμούς σε σχέση με τις κανονικές προπονήσεις τους αλλά παράλληλα να γνωρίσουν και να συναναστραφούν με συναθλητές και συναθλήτριες ποδηλάτες από άλλες σχολές και περιοχές της Κύπρου.

Μεταξύ των πολλών δραστηριοτήτων, οι αθλητές και αθλήτριες ποδηλάτες διδάσκονται για τη σωστή και ισορροπημένη διατροφή των αθλητών, το ευ αγωνίζεσθε και τα ολυμπιακά ιδεώδη, την ποδηλατική οδική ασφάλεια, το περιβάλλον, τη φύση και για την προστασία των δασών μας.

Στα πλαίσια του προγράμματος εκπαίδευσης των καταστκηνώσεων της Ακαδημίας, τα παιδιά μαθαίνουν από τους εκπαιδευτές τους τεχνικές δεξιοτεχνίες και συντήρηση του ποδηλάτου τους (καθαρισμό, ρύθμιση, σωστή στάση και τοποθέτηση).

Παρατίθονται πιο κάτω οι τρείς κατασκηνώσεις της Ακαδημίας της Ομοσπονδίας Ποδηλασίας στις οποίες θα φιλοξενηθούν τα παιδιά μαζί με τις σχολές τους:

1. Κατασκήνωση Τροόδους 25 - 28 Ιουνίου:

ΑΠΟΕΛ, ELITE CYCLING ACADEMY, ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ, ΣΠΟΚΟ (ΚΟΡΝΟΣ), ΟΜΟΝΟΙΑ και ΠΟΔΗΛΑΤΟΣΑΙΝΙΑ

2. Κατασκήνωση Γερατζιές 25 – 28 Ιουνίου:

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ, PHOΕNIX και BIKIN CYPRUS

3. Κατασκήνωση Κάμπου 22 - 26 Ιουλίου:

ΑΓΙΟΣ ΜΝΑΣΩΝ

ccf_logo_bt.png
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,
1687, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Χορηγοί

areti
opap
beesy bee
© Copyright 2020 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd