Ακαδημία Σωματείο Bikin Cyprus


Το Σωματείο Bikin’Cyprus International Team / Ποδηλατική Κύπρος Διεθνής ομάδα ποδηλασίας, ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2006.

Ο σκοπός αρχικά ήταν να υποστηρίξει την επαγγελματική ομάδα «BIKIN’ CYPRUS» στην οποία συμμετείχαν αθλητές κύπριοι και ξένοι και έτρεχαν σε αγώνες εξωτερικού. Με την ίδρυση του σωματείου, οι αθλητές αυτοί μπορούσαν να τρέχουν και στους παγκύπριους αγώνες.

Το 2005 ιδρύθηκε η σχολή ποδηλασίας της Δήμητρας Α. Μιχαηλίδη, για παιδιά ηλικίας 7-13 χρονών. Προπονήτρια ανάλαβε η Δήμητρα Α. Μιχαηλίδη, πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) και Πρωταθλήτρια Ποδηλασίας. Από την ίδρυση του σωματείου, υιοθετήθηκε η σχολή αυτή και έκτοτε φέρει το όνομα ποδηλατική Κύπρος. Το σωματείο βοηθά την σχολή με την αγορά στολών για τα παιδιά και με κάλυψη άλλων εξόδων.

Η Ακαδημία λειτουργεί κανονικά μέχρι και σήμερα, με μεγάλη επιτυχία και οι μικροί τότε αθλητές του 2005 βρίσκονται σήμερα στις επίσημες κατηγορίες της Ομοσπονδίας , συμμετέχουν σε Διεθνής Αγώνες στο εξωτερικό, στα Παγκύπρια Πρωταθλήματα της Ομοσπονδίας, κερδίζουν και ανεβάζουν την ομάδα στο ψηλότερο σκαλοπάτι.

Η Ακαδημία Ποδηλασίας της Bikin’Cyprus, δέχεται νέες εγγραφές παιδιών όλο τον χρόνο. Οι μικροί αθλητές έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ποδηλατικές εκδηλώσεις, εκδρομές, κατασκηνώσεις και αγώνες εάν το επιθυμούν.

Σημείο Συνάντησης της Ακαδημίας, είναι το Τσέρι και ο Στρόβολος (Δημαρχείο). 
Για πληροφορίες σχετικά με την Ακαδημία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την προπονήτρια Δήμητρα Μιχαηλίδη στο τηλ 99889781.

Χορηγοί

vitex
opap
Alexander college
ccf_logo_2015_thumb350px_1.png

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ,  
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,2025, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Μέλος

ΚΟΕ
cypruspara
uci
uec
bcu
© Copyright 2023 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd