Προκηρύξεις αγώνων

Cyprus Sunshine Cup #2 - “Αμαθούς 2015” - Κύπελλο Κύπρου ΜΤΒ #2

cyprus sunshine cup 2015

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας σε συνεργασία με την M.H. Bikin’ Cyprus Event Management Ltd διοργανώνει το δεύτερο Διεθνή Αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας της σειράς “Cyprus Sunshine Cup”, ο οποίος εντάσσεται στο Κύπελλο Κύπρου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή, 8 Μαρτίου 2015 στην περιοχή του αρχαιολογικού χώρου Αμαθούντας στην Κοινότητα Αγίου Τύχωνα.

Στον αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν όλες οι επίσημες κατηγορίες της Ομοσπονδίας (Άνδρες – Έφηβοι – Παίδες – Πανπαίδες – Γυναίκες – Νεανίδες – Κορασίδες – Πανκορασίδες – Mάστερ 1 + 2). Επίσης, ο αγώνας είναι ανοιχτός και για συμμετοχή στις κατηγορίες Cycling For All.

Χώρος Εκκίνησης/ Τερματισμού: Περιοχή αρχαιολογικού χώρου Αμαθούντας

Εκκίνηση

  • 9:15πμ - Κατηγορίες Εφήβων - Νεανίδων, Παίδων – Κορασίδων, Πανπαίδων - Πανκορασίδων, Μάστερ 1&2, Cycling For All
  • 11:00πμ - Κατηγορία Γυναικών
  • 13:15μμ - Κατηγορία Ανδρών

Διαδρομή: Ο αγώνας θα είναι τύπου XCO και η απόσταση 5,5 χλμ

Προεγγραφές στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι την Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2015. Εγγραφές και παραλαβή αριθμών, transponders και Feed Zone passes το Σάββατο, 7 Μαρτίου 2015 στο Γραφείο Εγγραφών στο χώρο εκκίνησης/τερματισμού κατά τις ώρες 10:00πμ – 16:00μμ.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς του MTB οι αθλητές πρέπει να έχουν προπονηθεί στη διαδρομή του αγώνα τουλάχιστον μία φορά. Οι προπονήσεις θα γίνουν το Σάββατο, 7 Μαρτίου 2015 κατά τις ώρες 11:00πμ – 15:00μμ. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης οι αθλητές πρέπει να έχουν τον αριθμό τους πάνω στο ποδήλατο.

Το Σάββατο, 7 Μαρτίου 2015 και ώρα 18:00μμ θα διεξαχθεί το Τεχνικό Συνέδριο, όπου ο Αλυτάρχης του αγώνα θα ενημερώσει για τις τελευταίες λεπτομέρειες του αγώνα.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η παρουσία ενός εκπροσώπου από κάθε Σωματείο.
Το Τεχνικό Συνέδριο του αγώνα θα γίνει στο ξενοδοχείο Kapetanios Odyssia στην περιοχή εναερίου.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ - ΕΙΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥΣ - ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ. ΚΑΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ.

 

 

ccf_logo_bt.png
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,
1687, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Χορηγοί

areti
opap
beesy bee
© Copyright 2020 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd