Προκηρύξεις αγώνων

Αγώνες Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ορεινής Ποδηλασίας 2015

mtb champs 2014 christos loizou dhΗ Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας προκηρύσσει τη διεξαγωγή των αγώνων του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ομαδικής Σκυταλοδρομίας Ορεινής Ποδηλασίας (XCR) το Σαββάτο, 18 Ιουλίου 2015 και του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ορεινής Ποδηλασίας (XCΟ) την Κυριακή, 19 Ιουλίου 2015.

 

Στον αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν όλες οι επίσημες κατηγορίες της Ομοσπονδίας (Άνδρες – Γυναίκες – Έφηβοι – Νεανίδες – Παίδες – Κορασίδες – Πανπαίδες – Πανκορασίδες – Mάστερ 1 + 2 Άνδρες, Μάστερ 1+2 Γυναίκες).  Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν μόνο Κύπριοι αθλητές.

Για το Πρωτάθλημα Ομαδικής Σκυταλοδρομίας υπάρχουν προσθήκες στους κανονισμούς γι’ αυτό παρακαλώ μελετήστε τους προσεκτικά και για οποιαδήποτε διευκρίνιση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
 

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ομαδικής Σκυταλοδρομίας Ορεινής Ποδηλασίας (XCR)


Tο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ομαδικής Σκυταλοδρομίας Ορεινής Ποδηλασίας,  που θα διεξαγόταν το Σάββατο, 18 Ιουλίου 2015 στο Τρόοδος, ακυρώνεται λόγω του ότι δεν πληρούνται οι κανονισμοί για τη διεξαγωγή του.

 

Ημερομηνία: Σάββατο, 18 Ιουλίου 2015

Παραλαβή αριθμών και τσιπ: 8:30-9:00πμ

Τεχνικό Συνέδριο: 8:30πμ

Ώρα Εκκίνησης: 9:30πμ

Χώρος Εκκίνησης/ Τερματισμού: Πλατεία Τροόδους

Διάρκεια: 1 στροφή κάθε αθλητής της κάθε ομάδας

Σας υπενθυμίζουμε ότι κάθε ομάδα πρέπει να αποτελείται από τουλάχιστον 3 άτομα από διαφορετικές κατηγορίες. Στην ομάδα δεν είναι απαραίτητο να περιλαμβάνεται γυναίκα. Ωστόσο, ομάδες οι οποίες θα περιλάβουν γυναίκα στον αγώνα αυτό, θα έχουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν μια θέση στην «Κατάταξη μικτών ομάδων», η οποία θα ισχύει για αυτό τον αγώνα μόνο. Επιτρέπεται συμμετοχή ενός (1) μόνο αθλητή / τριας από άλλο σωματείο μόνο σε περίπτωση που ένα σωματείο δεν έχει εγγεγραμμένο τον απαραίτητο αριθμό αθλητών/τριών.  

Κατατάξεις: «Γενική κατάταξη» (όλες οι ομάδες) και «Κατάταξη μικτών ομάδων» για τις ομάδες που θα περιλαμβάνουν και γυναίκα.  Η «Κατάταξη μικτών ομάδων» θα βαθμολογείται για σκοπούς κατάταξης των ομάδων στο τέλος της χρονιάς με την ίδια βαθμολογία όπως και η «Γενική κατάταξη».  Ομάδα που κερδίζει θέση και στις 2 κατατάξεις θα λαμβάνει τους βαθμούς για τη ψηλότερη θέση που κατέλαβε μεταξύ των δύο κατατάξεων.


ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ XCR ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ XCΟ.

Ο αγώνας θα γίνει μόνο εάν δηλώσουν συμμετοχή τουλάχιστον 3 ομάδες.


Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας (XCΟ)

Ημερομηνία: Κυριακή, 19 Ιουλίου 2015

Παραλαβή αριθμών και τσιπ: 8:30-9:00πμ

Τεχνικό Συνέδριο: 8:30πμ

Ώρα Εκκίνησης: 9:30πμ

Χώρος Εκκίνησης/ Τερματισμού: Πλατεία Τροόδους

Διάρκεια:

•    Γενική Ανδρών και Άνδρες: 5 στροφές
•    Γενική Γυναικών και Γυναίκες : 4 στροφές
•    Έφηβοι: 4 στροφές
•    Νεανίδες: 3 στροφές
•    Παίδες: 3 στροφές
•    Κορασίδες, Πανπαίδες, Μάστερ 1+2: 2 στροφές
•    Πανκορασίδες: 1 στροφή

Εγγραφές αθλητών και για τους δύο αγώνες μέχρι την Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015 και ώρα 12:00μμ. στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο φαξ 22449871.

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.

Όλοι οι αθλητές που θα συμμετέχουν πρέπει να έχουν μαζί τους ταυτότητα ή διαβατήριο για ταυτοποίηση σε περίπτωση που κληθούν για έλεγχο ντόπινγκ.

Κόστος Συμμετοχής

Όπως καθορίζεται από την προκήρυξη αγώνων ποδηλασίας 2015.

Ιατρική Κάλυψη

Οι αγώνες θα γίνουν παρουσία γιατρού και ασθενοφόρου.

Οδική ασφάλεια

Η οδική κυκλοφορία θα ρυθμίζεται από την αστυνομία και με μάρσιαλς κατά μήκος της διαδρομής.

Έπαθλα

Θα βραβεύονται οι πρώτοι, οι δεύτεροι και τρίτοι κάθε κατηγορίας με κύπελλο. Οι απονομές θα γίνουν μετά το πέρας των αγώνων στο χώρο εκκίνησης/τερματισμού.

Χάρτης

MTB Champs 2015 XCO map

ccf_logo_bt.png
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,
1687, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Χορηγοί

areti
opap
beesy bee
© Copyright 2020 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd