Προκηρύξεις αγώνων

7ος Αγώνας Κυπέλλου Ορεινής Ποδηλασίας 2014 - Άρωνας 2014 - 12/10/2014

Aronas-2014-map.500Το δάσος Αθαλάσσας αποτελεί πηγή ζωής για τη Λευκωσία. Χωρίς αυτό, ο αέρας της κυπριακής πρωτεύουσας θα ήταν γεμάτος σκόνη και με πολύ υψηλότερα ποσοστά διοξειδίου του άνθρακα. Μετριάζει τις θερμοκρασίες, τόσο το καλοκαίρι, όσο και το χειμώνα. Τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε ότι οι κάτοικοι της πολης αξιοποιούν όλο και περισσότερο το δάσος Αθαλάσσας ως χώρο ξεκούρασης και άθλησης.

Ο Ποδηλατικός Όμιλος Λευκωσίας με την υποστήριξη του Συνδέσμου Απόδημων Γερακιωτών και του Εθελοντικού Τμήματος Εκτάκτων Αναγκών του Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομών (ΕΤΕΑ), στο πλαίσιο των προσπαθειών του για προώθηση και ανάπτυξη του αθλητισμού, κυρίως στους νέους, διοργανώνουν τον Αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας στο δάσος Αθαλάσσας:

«Άρωνας 2014»

την Κυριακή , 12 Οκτωβρίου 2014

Ο αγώνας αποτελεί τον 7ο αγώνα Κυπέλλου Ορεινής Ποδηλασίας Κύπρου 2014 και γίνεται υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

 

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με την Προκήρυξη Αγώνων 2014 της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.


Μετά από συνάντηση που είχε ο Ποδηλατικός Όμιλος Λευκωσίας σαν διοργανωτής με το Τμήμα Δασών, χρειάστηκε να αλλαχθεί η διαδρομή για να μην συμπίπτει με το μονοπάτι περιπάτου σκύλων.

Ο Ποδηλατικός Όμιλος Λευκωσίας ευχαριστεί το Τμήμα Δασών τόσο για την συνεργασία στη ασφαλέστερη χάραξη της διαδρομής του αγώνα όσο και για την προφορική δήλωση πρόθεσης για περεταίρω συνεργασία χάραξης διαδρομών Ορεινής Ποδηλασίας εντός του Δάσους Αθαλάσσας!

Διαδρομή:

Κατεβάστε το GPS filein new window

Προκήρυξη αγώνα:

Loading...

 

ccf_logo_bt.png
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,
1687, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Χορηγοί

areti
opap
beesy bee
© Copyright 2020 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd