Προκηρύξεις αγώνων

Αγωνιστικό πρόγραμμα Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας 2015

ccf calendar 2014

Αναφορικά με τον καταρτισμό του αγωνιστικού προγράμματος για το έτος 2015 η Κ.Ο.Πο. θα ήθελε να ενημερώσει κάθε ενδιαφερόμενο, πως τα Σωματεία και οι Φορείς μπορούν να αναλάβουν τη διοργάνωση αγώνων Ποδηλασίας, σύμφωνα με τους κανονισμούς της Κ.Ο.ΠΟ. και της UCI, ή να αναλάβουν τα έξοδα διοργάνωσης αγώνων Κυπέλλου Κύπρου, που είναι θα είναι ήδη ενταγμένοι στο πρόγραμμα σε συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων Πρωταθλήματος είναι, σύμφωνα με τους κανονισμούς, προστατευόμενες ενώ το σύνολο των αγώνων που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα, θα είναι ανάλογα με την Προκήρυξη και τους κανονισμούς ποδηλασίας.

Καλούμε τα Σωματεία και άλλους Φορείς, που επιθυμούν να οργανώσουν αγώνα Ποδηλασίας για το 2015, να στείλουν όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες, μέχρι την Παρασκευή, 9 Ιανουαρίου, στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Η Ομοσπονδία επιφυλάσσει τα δικαιώματά της, σύμφωνα με τους Διεθνείς κανονισμούς, για τον τελικό καταρτισμό του εθνικού αγωνιστικού προγράμματος.

Κανονισμοί διοργάνωσης αγώνων ποδηλασίας
ccf_logo_bt.png
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,
1687, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Χορηγοί

areti
opap
beesy bee
© Copyright 2020 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd