Αποτελέσματα

Αποτελέσματα CYCLO CUP #1 1/7/2015

Cyclo Cup 1 Termatismos

 

[ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ]

Την Τετάρτη, 1η Ιουλίου 2015 το ποδηλατικό κατάστημα CYCLO Shop, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Όμιλο Ηράκλειτο Λακατάμιας, διοργάνωσαν με επιτυχία για 2η συνεχή χρονιά την ποδηλατική εκδήλωση CYCLO Cup Nicosia. Πλήθος κόσμου μαζεύτηκε από νωρίς μπροστά από το Δημοτικό θέατρο για να απολαύσει το μοναδικό θέαμα που προσέφεραν οι ποδηλάτες. Οι αθλητές κινούνταν με ψηλές ταχύτητες στην μικρή κυκλική διαδρομή περιφερειακά της Βουλής και του Κυπριακού Μουσείου, εντυπωσιάζοντας τους παρευρισκομένους.

Στον αγώνα Cycling For All νικητής αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Αλεξάνδρου της DP Cosmopolis με χρόνο 33’18”. Στον αγώνα για αθλητές της Ομοσπονδίας νικητής, για 2η συνεχή χρονιά, αναδείχτηκε ο έφηβος Χριστόδουλος Μιχαήλ του Ποδηλατικού Ομίλου Λευκωσίας με συνολικό χρόνο 53’18”. Ο 2ος γύρος του κυπέλλου CYCLO Cup θα διεξαχθεί στις 2 Σεπτεμβρίου στην Λάρνακα.

Για περισσότερες πληροφορίες και πλήρη αποτελέσματα μπορείτε να αποταθείτε στο κατάστημα CYCLO (22256566), ή μέσω της σελίδας www.facebook.com/cyclocup .

Οι διοργανωτές θέλουν να ευχαριστήσουν τους χορηγούς και υποστηρικτές της εκδήλωσης, το κατάστημα Λοιζούδι, το PahitIce, τα νερά Δροσιά, το Egg Design Studio και την εταιρία Bikin’ Cyprus. Ο αγώνας τελούσε υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και τη στήριξη του Δήμου Λευκωσίας.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

Χορηγοί

vitex
opap
Alexander college

Υποστηρικτές

Αστυνομία Κύπρου
ccf_logo_2015_thumb350px_1.png

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ,  
ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, ΓΡΑΦΕΙΟ Β220,2025, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θεσμικός Χορηγός

koa

Μέλος

ΚΟΕ
cypruspara
uci
uec
bcu
© Copyright 2024 Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. All Rights Reserved.
Design & Development by eGroup Services Ltd